loader

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Misschien is deze frequently asked? Check ze even hieronder. Kun je geen antwoord vinden op jouw vraag, mail ons dan op service@done-that.nlWaarom staat er een ander bedrijf op mijn factuur?

DONE-THAT.nl is het overkoepelende bedrijf waar zowel Uniekearmbanden.nl als Sportjuwelier.nl onder vallen.  


Wat zijn jullie bankgegevens?

Onze bankgegevens zijn:

DONE-THAT

IBAN: NL58 RABO 0302 364404

 

Hoe doe ik mijn armband om?

De armbanden zijn gemaakt van rekbaar materiaal. Je kunt ze om je pols wikkelen en er een knoopje in (laten) maken. Daarna oef je het knoopje niet meer los te maken om je armband af te doen. 

Ouders van kinderen met SOS-armbandjes doen er goed aan het knoopje, dat je ook zelf inmaakt, af en toe te checken. Trek het knoopje wat strakker aan in de stof als het voor de eerste keer nat is geworden.  


Hoelang duurt het voordat ik mijn bestelling in huis heb?

Zodra we je bestelling binnen krijgen, gaan we ermee aan de slag. Meestal heb je je bestelling binnen twee tot vijf dagen in huis. Als het langer gaat duren, om wat voor reden dan ook, dan krijg je van ons een berichtje. Heb je haast met je bestelling, omdat het een cadeau is bijvoorbeeld of je hebt 'm nodig voor een speciale gelegenheid, laat het ons dan even weten.


Mag het materiaal nat worden?

Alle armbanden en plaatjes mogen nat worden. De SOS-armbandjes van de kinderen zijn gemaakt van lycra, waardoor ze lekker snel drogen. De andere armbanden hebben een band van jersey. Ook dat mag nat worden, maar droogt iets minder snel. De plaatjes zijn van aluminium, die kunnen tegen weer en wind. Je kunt de bandjes zelfs in de wasmachine doen, persoonlijk zou ik daar een waszakje voor gebruiken.
Wat is jullie adres?

Wij werken vanuit Haarlem:

Brouwersstraat 120

2013 WR Haarlem

Holland

Mobiel bereikbaar op: +316 - 21596380