loader

My story in one piece

Leuk dat je op mijn site kijkt! Ik ben Andra, de oprichtster van UniekeArmbanden.nl, een van de sites van Done-That. Done-That is ontstaan vanuit de sport. Je draagt je medaille niet elke dag, terwijl je zó trots bent op je sportprestatie dat je het liefst wél de hele dag met je medaille rondloopt. En dat doe je dan weer niet. Precies daarom richtte ik Done-That.nl op. Zodat je elke dag een mooi aandenken kunt dragen in de vorm van een armband met jouw persoonlijke tekst.

Sinds de oprichting in mei 2015 is mijn bedrijf zo hard gegroeid, dankzij zoveel leuke mensen die inspirerende teksten op hun armband wilden. Sport is nog steeds een belangrijk onderdeel, maar ook motiverende lifequotes, namen van kinderen, mensen die een ander of zichzelf een hart onder de riem steken tijdens een ziekbed of die het op een andere manier zwaar hebben en prachtige oneliners die helpen een doel te bereiken vind je nu terug op mijn armbanden.

In de afgelopen twee jaar heb ik zoveel prachtige, emotionele en grappige verhalen gehoord van mannen, vrouwen, moeders voor hun dochters die een armband bestelden en ook even hun verhaal kwijt wilden. Door en voor jullie heb ik hard gewerkt om de site uit te breiden, toegankelijker te maken en ook aantrekkelijker.

En in die tijd is mijn motivatie om jullie te voorzien van mooie oneliners en your story in one piece alleen maar toegenomen, want het leven staat niet stil. Ook mijn leven niet. Ik train voor een marathon, ben onlangs vegetariër geworden en bezig met een nieuw project. Ook heel gaaf! Ik heb twee heerlijke kinderen, een geweldige vriend, kan tranen lachen om Foute Vrienden en luister het liefst de hele dag Mama Appelsap. Zonder guilty pleasures is het leven een stuk saaier, toch?

Liefs,
Andra

PS: Sommige foto's, zoals de twee meisjes op de homepage, zijn gefotografeerd door Renée Tijdink. Check haar website hier. Ze maakt prachtige foto's! Dankjewel Renée!